Nu vet jag precis vad jag vill

Jag ville veta om det var värt all tid. Om det var värt att lägga ner tid på dig. Att ta reda på vad jag egentligen vill. Jag fick reda på det, och nu när jag verkligen inte borde - vet jag precis vad jag vill. Hur mycket jag än försöker lura mig själv, intala mig att jag inte känner som jag gör, är det meningslöst. För även om jag vill det eller inte, älskar jag dig. Jag är inte säker på hur eller hur mycket än, och jag vill inte ha reda på det. Vill inte spendera tid på nåt som ändå kommer trycka ner mig till botten.

Men älskar dig gör jag. Oundvikligt, jag älskar dig. För den du är, för den du låter mig vara, för den du får mig att vara. Jag älskar dig.


Och snälla, älska mig tillbaka

I'd find a million ways to say I love you, sing a million songs to make you smile. But I can't turn back time, and I can't make you mine - it's impossible.


Och så var det med det. Skolavslutning. Aldrig mer får jag träffa de där, som ser så himla bra ut. Som jag har kollat på under några år. Helt ärligt, bryr jag mig inte jättemycket. För det värsta är att jag inte längre får träffa honom. Han som jag förmodligen förälskat mig i. Efter 3 år av vänskap, har jag liksom kommit underfund med vilken underbar kille han är. Men det gjorde jag för sent. För nu är det över. Visst kommer vi hålla kontakt ett tag, men det räcker inte.

Jag vill inte att allt ska ta slut nu. När det började lösa sig, när det började gå bra. Jag vill alltid vara med dig. Att träffa dig 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan underlättade lite iallafall. Men aldrig mer något sådant. Aldrig. Fan. Varför kunde jag inte tänkt en gång till tidigare? Jag har säkert haft chanser förut, men jag såg de inte. Nu är allt så komplicerat. Jag tror att jag älskar honom, och tydligen gillar han mig också. Men eftersom jag inte märkt så jättemycket själv har jag inget att bygga på. Jag önskar att jag hade märkt mer än jag gjort. För det jag sett och känt räcker inte, även om de förgyller mina dagar.

Din lukt på min tröjas vänstra axel sitter kvar sen igår när jag vilade mot din arm. Sånt lägger man ju inte märke till om man inte känner något, eller hur?
Jag önskar att folk inte ljuger för mig, att du verkligen har känslor för mig och att de kan utvecklas till något större. För det vill jag. Du är helt underbar. Egentligen är du långt från perfekt, men det är det som gör dig så underbar.

Jag kan inte bara berätta det för dig. Det låter lätt, och jag har nästan gjort det. Du fattar, men jag kan inte säga det rakt ut. Jag vill inte riskera vänskapen med dig. För du är så underbar. Jag vill inte förstöra det vi faktiskt har. Även om jag skulle vilja ha reda på mer. Även fast jag vill ha dig otroligt mycket.

Snälla. Bara märk mig. Lägg märke till att jag faktiskt gillar dig. Att jag kanske älskar dig. Och snälla, älska mig tillbaka.


Rosa goodiebag :)


Är med och tävlar om en Rosa Goodiebag Fylld med smått och gott hos Emma!

It's impossible

and now i dont care, i could go anywhere with you.

lipgloss

Jag är med och tävlar om två lipgloss från make up store hos Julia.
Perfekta färgerna till sommare. Dessutom älskar jag Makeupstores läppglans. helt klart de bästa!

Behövs till sommaren


Jag är med och tävlar hos Chicmommy om ett presentkort värt 500:- hos Karin Herzog Sverige.
Hos Karin Herzog Sverige kan du handla de bästa skönhetsprodukterna. Klicka här och var med du också!

RSS 2.0